Rizo's

På väg till Dreamhack -11

by on nov.24, 2011, under Gaming, Personal

Då var det dags! 32 år gammal och första gången jag åker till dreamhack. Visserligen kommer det att vara barn där som är lika gamla som min äldsta men lik förbannat är det jäkligt kul att vara på väg! Hade man åkt på 90 talet så hade man ju inte haft råd med hotell och haft bra mobiler osv osv, man får se det ur er positivt synvinkel 🙂

Nu sitter jag på tåget. X2000 och galet bekvämt. Förberett med goda subs att äta och fyllt paddan med walking dead s02. Eller så lirar man kanske skyrim på väg dit?

Jag tänkte blogga lite under helgens gång samt streama när det går att streama. Kan vara helt meningslöst men det här är ju nya dagboken och privatlivet är ju död sen länge. Nu ska allt finnas tillgängligt juh 😉

Inför resan tänkte jag vara lite smart så jag skutta till Ica för att köpa lite gott till resan. Blev som sagt en sub macka men när jag skulle köpa dricka så börja jag tänka på att det blir så äckligt i munnen av cola och om jag ska ha godis så är det bara onyttigt och jag får säkert ont i magen…. Något annorlunda än om man hade åkt för 10-15 år sen 😛

Det slutade med degestive kex, risifrutti, tuggummi och lyxade till det hela med en bounty och m&m påse. Det ni!

20111124-111808.jpg

20111124-112955.jpg


1 Comment for this entry

11 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!