Dagens Träning

Fyfaaan va dålig laddning. Har inte spelat nåt på datorn på flera veckor och igår satt jag och spela till 23.20. Låter inte så sent men med tanke på att jag lägger mig runt 22 så var det sjukt sent för mig. Somna inte heller förrän nära midnatt och så är det som en bastu i sovrummet (27 jäkla grader) så sömnen blir rätt kackig den med.

Vakna 5 först och slumra till 5.30 och sen fick det räcka, väckte sara och så iväg till gymmet. Kommer va duktigt trött idag 😛

Har lite känningar i korsryggen så jag väntar en dag till innan jag kör ben, för att vara på den säkra sidan. Så jag körde armar idag, triceps och biceps. Tanken var att köra många reps istället för tunga.

 

Superset x4
– Cable Tricep Pushdown x20
–  Dumbbell One Arm Preacher Curl x12
Dumbbell Alternate Hammer Curl trippel dropset. 4×12,12,12 (alltid roligast när man kör med den minsta vikten och man ser ut som om man ska dö)
Dips 4×20 (två st med 15kg vikt två andra bara långsamma dips)
Barbell Curls 3×8
Avsluta med 10 strikta pull ups. Behöver stärka upp lite där och bra att få in några lite då och då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.