Rizo's

Dagens Träning

by on apr.23, 2018, under Fitness

Söndag kväll slog jag av larmet och kände att jag låter kroppen bestämma. Vaknar jag i tid så tränar jag, annars sover jag. Det är lite mesigt och fel att göra så, men hade sovit extremt dåligt två nätter i rad (självförvållat) och tänkte att jag kanske skulle sova lite längre.

5.45 vaknar kroppen och vill upp och hoppa. Den vet vad den vill!

Barbell Standing Military Press 4×5
Dumbbell Shoulder Press 4×8
Superset x4
– Dumbbell Lateral Raise x8
– Cable Rope Face Pull x8
Dumbbell Reverse Flyes 4×10
Cable Sitting Upright Row 4×10
Dumbbell Front Raises 4×8

:, , , ,

11 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!