Dagens Träning

Det är alltid kul att sprida positivitet och motivation. Idag fick jag en oerhört fin komplimang på gymmet efter att jag lekt lite med ringarna. Att folk som tränar ser en som en förebild är inte annat än oerhört smickrande och det tar även emot att skriva det, jante lagen and all that shit. Men nu bryter jag normen och är glad och smickrad denna torsdagsmorgon 🙂

Den här övningen lekte jag med, det ser så lätt ut när gymnaster gör det, men shit va jobbigt det var! Efter jag lekt en stund med ringarna så körde jag triceps i följande manér.

Cable High Pulley Overhead Tricep Extension 4×8
Weighted Triceps Dips 4×10
Close Triceps Pushup 4×15
Cable One Arm Tricep Extension 4×8
Cable Triceps Pushdowns 4×8
Bench Dips 4×30

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.