Rizo's

Dagens Träning

by on jan.26, 2018, under Fitness

Asså fyyyyfaaaan va gött det var att träna idag! Var ute med kollegorna igår och drack en halv flaska cava och en halvflaska rödtjut till maten. Tänkte ”aja… får ta en lättare pass imorgon”. Men till maten så föll jag för frestelsen av råbiff och bestämde mig att ta det. Det var som Karl-alfred och spenat! Sov som en prins trots att jag kom hem sent och när jag kom till gymmet var jag fokuserad till 11100% och redo att spränga stället!

Precis så här kände jag mig

Sjukaste känslan att köra två hammercurl sets på 32kgs hantlar, 8 respektive 9 rep. Tog i med hela kroppen, det var en fenomenal känsla! Kicken jag fick går inte att beskriva! Euphoooriaaaa 😀

Dagens pass blev iaf:

Superset x3
– Cable one arm tricep pushdown x12
– Cable one arm standing overhead tricep extension x12
Superset x3
– Dumbbell one arm triceps extension x10
– Calbe tricep kickback x12
Dumbbell Alternate Hammer Curl 4×8
Dumbbell Alternate Preacher Curl 3×10
Cable overhead Curl 3×10
Cable Standing one arm bicep Curl 3×10

:, , , ,

5 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!