Dagens Träning

Varit lite mycket på jobbet så jag har inte hunnit skriva träningsdagboken, så idag fick jag lägga in dagarna i efterskott.
Igår gick Ebba ut sexan så vi gick och åt finlunch och gick även på Jurassic World på bio. Vi lyckades äta all popcorn och en kinapuffspåse innan filmen ens börjat och sen en gott och blandat påse under filmens gång. Efter det var det team-middag så när jag väl kom hem var jag prooooppmätt!

Vakna 1 på natten och fick ta en samarin. Hann med tre toabesök innan gymmet och en när jag väl kom dit. Men det gick ok att träna ändå 🙂

Rygg!

Cable One Arm Seated Row 4×8
Barbell Bent Over Row 4×8
Pull ups 3×10
Machine Lat Pull Down 4×8
Dumbbell One Arm Row 4×8

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.