Rizo's

Dag 2.5 av DreamHack Winter 2011

by on nov.26, 2011, under Gaming, Personal

Varit extremt kul det här. Man vet som inte vart man ska börja. Dag 2 var hur bra som helst. Den lilla presenten jag pratade om innan var nämligen ett passerband till Players Lounge, vilket gör att vi kan gå in i loungen där spelarna hänger. Där har vi mött några sköna spelare och så är det alltid kul att vara bakom när folk köar för att få autografer. Man kan bara glida förbi lite smidigt 🙂 Det lönade sig att köra AWGL 😉 Vi köpte Wok mat och satte oss inne i loungen för att chilla och Liquid Sheth satt just bredvid oss.

Vi gled runt och hamnade i stora hallen där ”huvud castingen” sker och det var ruskigt kul att sitta där och kolla på Taistosis IRL. Man har länge kollat på de när man följt GSL men det var riktigt jäkla kul att sitta där och se de på plats.

Det har inte varit så mycket lirande utan mest har vi glidit runt och kollat på matcher, monter och tävlingar.  Men Joel  köpte äntligen BF3 så vi satte igång och panga på som fan i äkta LAN manér. Joel tyckte att det var lite mörkt och han såg inte t-bordet ordentligt, men detta löste han med hjälp av sin iPhone 🙂

Sen var tanken att äta middag men BF3 lirandet kom i väg en stund…. sen en stund till… sen åt vi all godis vi kunde hitta och tänkte att vi kan skjuta upp ätandet en liten stund. Mitt i lirandet började Dead by April lira och jag smet en stund för att lyssna och headbanga med ungdomarna. Sjukt bra live ska det erkännas!  När klockan var 23 så insåg vi att vi kanske borde äta trots allt. Det enda goda vi kunde hitta var öl i baren på hotellet där sååå många casters och spelare befann sig också. Det var galet trevligt där och vi körde samma taktik med ölen som vi körde med bf3 lirandet… en till… bara en till… och så en till.

Mitt i det hela kommer säger Kim att Day[9] kom just till hållet och då hade klockan hunnit bli 2.30. Jag sprang ikapp honom och han var huuuuur trevlig som helst. Ställde upp på en bild trots att han var galet trött… big <3

 

Efteråt tyckte vi att rom och cola i rummet innan vi skulle gå tillbaka och lira mera lät som en bra idé, vilket det också var! Vi kom tillbaka och lirade ytterligare en stund till. Folk hade slocknat lite här och där och det var nästan lika roande att se det som9 att lira 🙂 Klockan 4 gav Joel och jag upp och Kim körde en extra halvtimme som vanligt.

Upp med tuppen klockan 9 för att äta lite frukost och för att sedan glida iväg till DH. Jag försökte verkligen somna om denna gång men det gick bara inte. Såg på lite matcher via mobilen och till slut så blev det att packa väskan och dra ner till DH.

Packade upp väskan och sedan gled jag till Players Lounge igen och där mötte jag Fuzer och DaboO (två mindre kända spelare) som var galet trevliga dock. Vi snacka skit i nån timme, drack lite gratis Cola Zero och tog lite bilder på Tastosis! Tasteless och Artosis satt nämligen och skrev autografer och kön var såååååå lång. Efter att ha tagit lite smidbilder gled jag tillbaka till min plats. Då skickar Kim ett sms för just då hade hon kommit till players lounge och sagt att kön var jätteliten, så jag glider tillbaka men med musmattan denna gång och fick en fiiiiiin autograf av båda på den 🙂 Ska man ha en gamer musmatta så ska man ha de bästa casters på den förstås!

Jonas Wennström och Björn Wennström anslöt också lite senare och de fick köra lite BF3 på våra burkar medans vi käka. Åter igen så synkades inte maten speciellt bra 🙂 Även Christian Westman kom förbi då massor av folk har kommit för att kolla på SC2 finalen som går på Kinnarps arenan. Tänk att det är över 4000 biljetter som sålts! Helt magnifikt!

Och nu har vi nött BF3 i några timmar för att runda av med lite SC2. Ikväll är det sista spelandet avklarat och efter finalen som går klockan 23.00 är det utång som gäller.

Här är det en liten urplock av bilder tagna under dagen. Folk som slocknat på t-bordet och klockan 4 på natten kändes det som en bra idé att fota de 🙂 Notera även snubben som sitter i kalsonger på nån sorts tävling på första bilden… den har jag fan inte listat ut hur den kom till 🙂

 

 


1 Comment for this entry

12 Trackbacks / Pingbacks for this entry

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!