Dagens Träning

Åååååh så jävla skönt det är att sova bra! Skippade kaffet helt under dagen, var lite kämpigt men oj så bra jag sov. Det blev som en ond ring det hela. Jag var trött, så jag drack kaffe (det har en ganska stark effekt på mig) vilket gjorde att jag sov sämre vilket gjorde mig tröttare så jag drack mer kaffe osv osv. Räckte med en dag utan kaffe och jag sov hur bra som helst.

Det blev ben idag och det kanske inte var det smartaste eftersom vi planerar att åka till backen till helgen. Men det ska nog gå bra 🙂

Barbell Front Squats 4×8
Barbell Squats 4×5
Leg press 4×8
Calf Press on Leg press 4×15
Dumbbell Side squats 4×10
Toes to bar 2×10 (fick springa till tåget, inte så kul när benen skakade hehe)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.